23 Март, 2016 10:56 782 0

Селекционерът на Португалия: България играе затворено

  • сантош-
  • контрола-
  • стил-
  • португалия-
  • българия

"Това е тим, който изисква повече търпение", сподели наставникът на Португалия

Селекционерът на Португалия: България играе затворено - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош очаква затворена игра от българския национален отбор. Двата тима се срещат този петък в град Лейрия за контрола, която ще се играе от 23:45 часа българско време.

"За съперниците мога да говоря на теория, но във футбола не е така. Той не е теория. Как ще е на практика, ще видим. На теория България е отбор, който изисква повече търпение и който повече изчаква противника. Това е отбор, който би трябвало да играе по-затворено", сподели Фернандо Сантош, който коментира и по-следващия съперник на Португалия - Белгия, въпреки че двубоят е под въпрос заради атентатите в Брюксел.

"Белгия е тим, с който се надиграваш, има много моменти, в които се играе един на един. Това ще е двубой между два отбора, които ще искат да спечелят. Мачовете с България и Белгия не са избрани случайно, а са подходящи за нашата подготовка. Ще видим добрите неща и проблемите в играта ни”, допълни португалският специалист, който е начело на отбора от септември 2014 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА