Last news in Fakti

27 Март, 2016 09:59 1 364 1

Мъри Стоилов: Мачът с Португалия не ми хареса

  • ниво-
  • българия-
  • португалия-
  • стоилов

"Нивото на футбола ни е като в Бангладеш", заяви треньорът на Астана

Мъри Стоилов: Мачът с Португалия не ми хареса - 1
Снимка: БТА

Старши треньорът на Астана и бивш национален селекционер Станимир Стоилов се изказа доста критично към играта на тима ни срещу Португалия. 

"Ако трябва да съм честен, най-доброто от мача е резултатът. Аз лично смятам, че България не спечели много от тази проверка, освен авторитет и престиж. Треньорският щаб и футболистите трябва да се замислят сериозно за играта и поведението си, защото квалификациите са още много далеч, но на мен лично не ми харесаха", сподели Мъри пред Bulgaria On Air. 

"В момента ние и Сърбия сме Бангладеш на футбола. Като погледна стадионите в почти цяла Европа, българите и сърбите сме тотално изостанали. Така че няма какво да чакаме като развитие, ако няма промени в това отношение", добави Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеле

    1 0 Отговор
    На крива ракета космосът и пречи.