Last news in Fakti

29 Март, 2016 12:57 926 1

Лафчис: Победата над Португалия не значи нищо

  • лафчис-
  • португалия-
  • българия-
  • петев-
  • самочувствие

"Като игра едва ли сме впечатлили някого", не скри мнението си Томас Лафчис

Лафчис: Победата над Португалия не значи нищо - 1
Снимка: БТА/АР

"Контролата с Португалия нищо не значи. Двубоят ще остане в историята само като един добър резултат". Това мнение сподели Томас Лафчис, който подчерта, че селекционерът Ивайло Петев не трябва да се отдава на еуфорията.

„Като игра едва ли сме впечатлили някого. Ще остане в историята само като един добър резултат. С Холандия също беше еуфория, в един мач, който минахме само един път центъра. Това е показателно за нивото на нашия футбол. Петев трябва да е реалист и да знае, че това не значи нищо. Няма да се изненадам от коренно различен резултат от контролата с Македония”, каза той пред бТВ.

„Дай Боже това самочувствие да не остане в миналото, защото групата ни за световното е много тежка. Дано тази победа даде начален тласък и футболът ни да тръгне в по-добра посока. Нямам против да играят хора, които имат право да играят да България. Марселиньо е най-високата категория футболисти, които имаме в България. Това, което го няма в нашия футбол сега, е как да се създадат играчи като Стоичков, Сираков, Балъков”.

„Със зор държим тази четвърта урна. Наближаваме и петата”, допълни Лафчис.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kolio

    0 0 Отговор
    И твоето мнение не ни интересува гръцки .....