Last news in Fakti

30 Март, 2016 12:25 921 0

Бразилия оцеля срещу Парагвай

  • бразилия-
  • парагвай-
  • световна квалификация-
  • алвеш

Гол на Дави Алвеш в продължението на мача "подари" точка на кариоките

Бразилия оцеля срещу Парагвай - 1
Снимка: БТА/АР

Гол на защитника Дани Алвеш във втората минута на добавеното време донесе точка на Бразилия при гостуването на Парагвай в квалификация за Световното първенство в Русия през 2018 година в Зона Южна Америка. В Асунсион двата отбора завършиха наравно 2:2.

С голове на Дарио Лескано в 40-ата минута и на Едгар Бенитес в 49-ата минута Парагвай поведе с 2:0. Рикардо Оливейра в 79-ата минута върна един гол за 2:1, а в продължението Алвеш изравни.

За Бразилия това е трето равенство в кампанията от шест изиграни мача, като отборът е на шесто място в класирането. Парагвай е на седмо място, като също регистрира третото си равенство в квалификациите.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА