28 Април, 2016 10:23 842 0

Липенски с малък шанс да остане начело на Берое

  • берое-
  • пламен липенски-
  • берое-
  • начело-
  • старши-треньор

Специалистът замести Петър Хубчев след пораже­нието с 0:2 от ЦСКА в първия полуфинал за Купа­та

Липенски с малък шанс да остане начело на Берое - 1
Снимка: БТА

Шансовете на Пламен Ли­пенски да остане треньор на Берое и за следващата кампа­ния не са много големи, информира "Тема спорт". Спе­циалистът пое тима от Петър Хубчев след пораже­нието с 0:2 от ЦСКА в първи полуфинален двубой за Купа­та на България. След това под негово ръководство заралии биха с 3:1 Монтана на "Огоста" и с 5:2 Локо (Пловдив) у дома. След това съставът отпадна за купата след ново 0:2 от ЦСКА и направи 1:1 във визитата си на Пирин в Бла­гоевград.

При Липенски отборът се старае да показва по-офанзивен футбол. В събота ще има шанс да си гарантира до голя­ма степен третото място. Тогава в Стара Загора госту­ва Славия, а зелено-белите имат аванс пред столичани от четири точки. Той ще во­ди тима до края на кампания­та, а след това тимът поч­ти сигурно ще има нов треньор. Очаква се да бъде назначен и спортен директор. За последно тази длъжност бе изпълнявана от Петър Хуб­чев, преди той да стане тре­ньор.

Липенски обаче ще трябва да се справя с доста кадрови проблеми. С наказания са Иво Иванов, Веселин Пенев, Игор Джоман, Неманя Милисавлевич и Спас Делев, а с контузии Емин Ахмед, Том и Бенжамен Морел. Все още не е ясно дали травмираните ще могат да играят срещу Славия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА