Last news in Fakti

30 Април, 2016 10:27 8 220 3

Роналдо търси помощ от Барселона

  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • контузия-
  • лечение

Става на въпрос за лечението на ибериеца

Роналдо търси помощ от Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо направи немислимото в опит да се възстанови възможно най-бързо от контузията си.  Според каталунското издание 'Спорт' той е потърсил помощ от ... големия враг Барселона.

Както е известно португалецът страда от травма в бедрото и още не е ясно, дали ще може да участва в реванша от полуфиналите на Шампионската лига срещу Манчестър Сити. Поради тази причина един от физиотерапевтите, които се грижат за португалеца, се е консултирал с лекарския щаб на Барселона за травмата на нападателя.

От Реал още не знаят как да вдигнат Роналдо на крака, но вчера усилено се говореше за лечение със стволови клетки, което ще ускори драстично процеса на възстановяване.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    0 0 Отговор
    И с мозъчни клетки да го лекуват няма да помогне.
  • 2 mmMM

    0 0 Отговор
    За пенсия е вече този...
  • 3 Лешояд

    0 0 Отговор
    Трява да са спаси штото много яко са хамали от пряк свободен такива хамали малко футболисти могат ако трява да го тъпчат бинаболи астероиди амфетамин пеницилин витамин бъ да го мажат мастика да го карат ако трява на врачка трява тоя човек да играе то реал мадрид не реал мадрид без него ее.