Last news in Fakti

30 Април, 2016 11:56 846 0

Бразилия без куп звезди на Копа Америка

  • дунга-
  • звезди-
  • бразилия-
  • копа америка-
  • състав

Селекционерът Дунга обяви състава за турнира

Бразилия без куп звезди на Копа Америка - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на Бразилия Дунга обяви списък от 40 футболисти в разширения си състав за Копа Америка. Доста интересно е да се отбележи, че специалистът пренебрегна някои от звездите на "Селесао".

Доста изненадващо сред повиканите не са Давид Луис и Тиаго Силва от ПСЖ, както и Марсело и Данило от Реал Мадрид. Неймар също не попадна сред избраните от специалиста играчи, но това вече бе ясно, тъй като кариоката ще играе на Олимпиадата със своята родина. 

Окончателния състав на Бразилия ще трябва да бъде обявен до 5-и май. Бразилия е в група "Б" на турнира, който ще се проведе в САЩ от 3 до 26 юни, заедно с Еквадор, Перу и Хаити. Преди това тимът има приятелски мач с Панама на 29 май в Денвър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА