Last news in Fakti

12 Май, 2016 11:28 865 0

ЦСКА покани Стоичков на финала за Купата

  • галчев-
  • цска-
  • покана-
  • бенефис-
  • стоичков-
  • купа на българия

Поканата бе отправена от Борис Галчев

ЦСКА покани Стоичков на финала за Купата - 1
Снимка: БТА

Капитанът на ЦСКА Борис Галчев направи интересен коментар след класическата победа на червените с 3:0 при гостуването на Пирин в Гоце Делчев. 

"Гоце Делчев е много футболен град. По нашия край винаги е имало и ще има футбол. Трябва да се набляга на млади момчета, българи", каза Галчев, след което взе отношение във връзка с двете големи футболни събития в България през този месец - бенефиса на Стоичков и финала за Купата между ЦСКА и Монтана.

"Това е финал. Шансовете са 50/50. Все пак сме отбор от "В" група. Само че ще имаме 12-и играч, знаете. Очаква се това да е мачът на 21 век за ЦСКА". 

"Бенефисът на Стоичков ще е нещо невиждано за България. Каквото и да кажем за Христо Стоичков, ще е малко. Той не е легенда, а не знам дали има дума за повече от легенда. Радвам се, че е играл за нашия отбор. Дойде ли, значи ще бием, няма как", сигурен е капитанът на армейците.

Относно това дали ЦСКА ще играе в "А" група през следващия сезон, Галчев поясни: "Най-важно е клубът да се оправи. Дайте да не мислим за това дали ще има Висша лига и дали ЦСКА ще играе, времето ще покаже. ЦСКА трябва да е там."
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА