Last news in Fakti

17 Май, 2016 16:50 928 0

Рууни: Можем да спечелим Евро 2016

  • рууни-
  • англия-
  • европейско първенство-
  • отбор

"Имаме много добър отбор", коментира нападателят на Манчестър Юнайтед

Рууни: Можем да спечелим Евро 2016 - 1
Снимка: БТА/АР

Англия има всичко необходимо, за да бъде по-добър отбор от всеки един съперник, но отборът трябва да бъде последователен, ако иска да се поздрави с първата си Европейска титла, коментира капитанът Уейн Рууни.

Мениджърът Рой Ходжсън обяви своя предварителен отбор, от който ще бъдат определени и 23-ата за Евро 2016, а отново в страната властват надеждите за първа победа на голям форум от 1966-а година насам. И надеждите се подсилват със 100-процентовия рекорд в квалификациите на тима в група Е.

"Чувствам, че ние имаме един много добър отбор. Това вероятно е първи случай, в който аз чувствам, че отборът е в състояние да отговори на предизвикателството от всеки един съперник, коментира Рууни в интервю за Скай Спортс. Нападателят на Манчестър Юнайтед е и водещ голмайстор на Англия за всички времена.

"Но едно от нещата е това, а съвсем друго е да го направим, да използваме качествата, с които разполагаме, коментира още Рууни.

Имаме футболисти, които могат да играят навсякъде в предни позиции. Ето Даниъл Стъридж, Джейми Варди, Рахийм Стърлинг и разбира се, аз. Винаги има нужда от адаптация, както от един футболист към останалите, така и всички заедно да се напаснат. Но имаме време и вярвам, че нещата ще се получат, добави Рууни.

Англия е в група В на Евро 2016 заедно с Русия, Словакия и Уелс.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА