Last news in Fakti

23 Май, 2016 14:43 848 0

Варди и Кейн блестят за Англия

  • англия-
  • турция-
  • контрола-
  • варди-
  • кейн

"Трите лъва" победиха Турция в контрола

Варди и Кейн блестят за Англия - 1
Снимка: БТА/АР

Атомното дуо в атаката на националния отбор на Англия – Хари Кейн и Джейми Варди, се развихри в контролата срещу Турция, играха на "Етихад".

Двамата голмайстори на Висшата лига за изминалия сезон вкараха по едно попадение за успеха с 2:1, а в 72-ата минута асът на Тотнъм изпусна дузпа, но пропускът не се оказа фатален. Срещата беше част от подготовката за двата тима за предстоящото европейско първенство във Франция, което започва на 10 юни.

Там "трите лъва" са в група В с Русия, Уелс и Словакия, докато турците са в група D заедно с настоящия шампион на Стария континент Испания, Чехия и Хърватия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА