Last news in Fakti

23 Май, 2016 18:58 674 0

Контузия мъчи Раджа Наинголан

  • наинголан-
  • рома-
  • белгия-
  • вилмоц-
  • контузия-
  • евро 2016

Травмата на халфа на Рома е мускулна

Контузия мъчи Раджа Наинголан - 1
Снимка: БТА/АР

Проблемите в белгийския национален отбор по футбол продължават да властват с пълна сила, като днес стана ясно, че халфът Раджа Наинголан ще бъде извън терена за две седмици. Причината е малко разтежение на мускула на прасеца.

28-годишният атакуващ полузащитник на Рома е основен футболист в плановете на селекционера на Белгия Марк Вилмоц, а е ясно отсъствието му в контролата с Норвегия на 5-и юни в Брюксел. Иначе Червените дяволи се настаниха на лагер в Лозана и на 1-и юни ще играят още една проверка - с Финландия.

Първата среща от Евро 2016 за тях е на 13-и юни в Лион срещу отбора на Швеция, с който се открива битката в група Е.

"Не е нещо страшно. Нормалното е да се лекува две седмици, но смятам, че Раджа ще се оправи и по-бързо", каза спокоен Вилмоц.

Той също така повика защитника Лоран Симан от Монреал Импакт, клуб от Мейджър-лигата на САЩ, за да бъде опция за отбраната след отпадането на Венсан Компани и неясното положение с други двама от този вал - защитниците на Брюж Бьорн Енгелс и Томас Мюние.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА