24 Май, 2016 19:26 1 087 0

Буфон: Италия може да мечтае

  • буфон-
  • евро 2016-
  • италия

"Трябва да покажем отборен дух на европейското", заяви стражът

Буфон: Италия може да мечтае - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на Италия Джанлуиджи Буфон заяви, че той и съотборниците му мечтаят за нещо голямо на Европейското първенство. “Адзурите” ще бъдат без двама от основните си играчи Клаудио Маркизио и Марко Верати, но според стража имат шансове да се справят с конкуренцията на Белгия, Швеция и Ирландия. 

“Започваме без големи фигури и с по-малки очаквания, но това не ни притеснява. Искаме да бъдем концентрирани, но не и да не мечтаем. Мисля, че можем да направим едно добро Европейско първенство. Трябва да покажем, че сме един отбор."

"С Ювентус имах положителни емоции, което ще ми помогне да ги трансформирам и за националния отбор. Въпреки че не сме най-добрият отбор, най-важното нещо е да покажем голям дух още от началото. На този турнир може да имаме 7 мача за кратък период, а това не е като в първенството. Ако намерим точният баланс, можем да стигнем много далеч”, каза Буфон.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА