Last news in Fakti

31 Май, 2016 15:29 856 0

От Ювентус: Близо сме до Дани Алвеш

  • алвеш-
  • ювентус-
  • марота-
  • барселона-
  • трансфер

Това разкри генералният директор на торинци - Джузепе Марота

От Ювентус: Близо сме до Дани Алвеш - 1
Снимка: БТА/АР

Генералният директор на италианския шампион Ювентус – Джузепе Марота, разкри, че клубът е близо до привличането на защитника на Барселона Дани Алвеш.

Бразилският национал е силно свързван с "бианконерите" през последните дни, въпреки че има договор с каталунците. В него обаче има клауза, която гласи, че той може да напусне "Камп Ноу" без финансови претенции на клуба.

"Първата ни цел през следващия сезон е да спечелим шеста поредна титла и да се представим достойно в Европа. И за това трябва да се представим отлично на трансферния пазар. Дани Алвеш? Фокусирали сме се върху него. Ако агентът му дойде, ще преговаряме за личните му условия. От тази гледна точка сме много оптимистично настроение", каза Марота, след което гарантира, че Стефан Лихтщайнер със сигурност остава в Торино.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА