2 Юни, 2016 11:28 787 0

Холандия сломи Полша в Гданск

  • холандия-
  • полша-
  • контрола-
  • евро 2016

"Лалетата" постигнаха успех с 2:1 при тежката си визита

Холандия сломи Полша в Гданск - 1
Снимка: БТА/АР

Холандия постигна успех с 2:1 над Полша в контролна среща, която се игра на стадион "Арена Гданск" в едноименния град. Така "Дружина полска" не успя да постигне желания успех в престижната контрола, която е част от подготовката на тима за Евро 2016.

"Лалетата", които шокиращо не успяха да се класират за големия форум, от своя страна показаха доста хубави неща. Интересно е да се отбележи, че преди тази проверка поляците бяха в страхотна серия от 7 поредни мача без загуба.

Младата звезда на АЗ Алкмаар Винсент Янсен откри резултата в полза на гостите в 33-ата минута. Той засече с глава прекрасно центриране на Берхиус в наказателното поле и разстреля противниковия страж.

Жедрежчук обаче изравни в 60-ата минута и даде надежди на поляците. С летящ плонж от наказателното поле той заби с глава топката във вратата на холандците след прекрасно центриране на Милик.

Все пак обаче "лалетата" стигнаха до успеха с попадение на Вайналдум в 76-ата минута, след като бе намерен от Нарсинг около точката на дузпата и с хубав удар реализира.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА