Last news in Fakti

2 Юни, 2016 22:27 1 502 0

Рот-Вайс направи от Ибра крал

  • рот-вайс-
  • златан ибрахимович-
  • крал

В чест на нападателя ще открият басейн и ще прекръстят дори пивоварна

Клубът от регионалните лиги на Германия Рот-Вайс (Оберхаузен) направи любопитна оферта към звездата на шведския футбол Златан Ибрахимович.На официалния сайт на клуба се появи оферта, която обещава на Ибра кралска титла и още куп признания.

Естествено, закачката идва от думите на Златан, когато обяви, че напуска Пари Сен Жермен. Тогава той отсече: "Дойдох като крал и си тръгвам като легенда".

Е, от Рот-Вайс твърдят, че ще градът ще стане конституционна монархия, а кралят ще е Ибрахимович. Това обаче не е всичко. Местната пивоварна Koenig Pilsener ще бъде прекръстена на Ibrahimovic Pilsener, а в чест на нападателя ще бъде открит и градският басейн, който не работи от 1983 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА