Last news in Fakti

4 Юни, 2016 21:12 1 013 2

Монтана спаси кожата

  • монтана-
  • поморие-
  • бараж

Тимът остава в елита и догодина

Отборът на Монтана остава и през следващия сезон в "А" група, след като спечели с 2:1 баража срещу Поморие, който се игра на стадион "Трейс арена" в Стара Загора пред около 1300 зрители.

Резултатът бе открит в 54-ата минута. Тогава Иван Стоянов центрира от пряк свободен, а в наказателното поле Сергей Георгиев игра с глава и не остави никакви шансове на стража Георгиев – топката  се удари в напречната греда и влезе във врата.

В 60-ата минута монтанчани можеха до голяма степен да решат двубоя, но Станислав Генчев не успя да реализира очи в очи със стража на Поморие.

В ответната атака футболистите на Поморие поискаха дузпа за съприкосновение на Мичев срещу Милен Танев, но реферът Никола Попов прецени, че нарушение няма.

Все пак отборът от морето получи правото да изпълни 11-метров наказателен удар в 71-ата минута, когато Мичев фаулира откъсващия се Лозев. Зад топката застана 30-годишния Любомир Божинов и с топовен удар изравни резултата.

Това обаче не бе краят и в 86-ата минута Атанас Илиев реализра ново попадение, което се оказа и спасяващо мястото в "А" група за тима Монтана. Сергей Георгиев даде прецизен пас, извецдайки нападателя сам срещу вратаря и милост нямаше от страна на Илиев, който оформи крайното 2:1 в срещата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво

    1 0 Отговор
    В Поморие са свикнали на дузпи.Така се дотикаха до второто място в Б група.А да се играе този мач на този селски стадион е подигравка с футбола в България.То не че остана футбол в България де,ама в Англия баражите ги играят на Уембли ,а у нас в Старозагорски махали .
  • 2 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Браво Монтана!