6 Юни, 2016 15:59 920 0

Конте: Всички се страхуват от Италия

  • конте-
  • италия-
  • евро 2016-
  • страх-
  • финландия

„Скуадрата“ играе последната си контрола преди Европейското

Конте: Всички се страхуват от Италия - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на Италия Антонио Конте заяви, че отборите се страхуват от тима му преди началото на Европейското първенство. Тази вечер „Скуадрата“ посреща Финландия във Верона в последния си мач преди началото на турнира във Франция.

„Това е последният ни мач преди Европейското, така че е много важен за нас. Искаме да видим докъде сме стигнали след тренировките през седмицата. Също така искам да видя как са се възстановили играчите, които имаха проблеми. Това е важна контрола за нас, за да бъдем готови за първия ни мач срещу Белгия. Не очаквам да се получи много впечатляващ мач, тъй като Финландия най-вероятно ще играе защитно, така че трябва да бъдем търпеливи и да се отбраняваме от контраатаките им“, каза Конте.

Треньорът на Италия призна, че ще използва система 3-5-2, като се очаква Чиро Имобиле и Симоне Дзадза да водят атаката. „Със сигурност ще има някои промени, но не много, тъй като сме близо до Европейското и трябва да включим на тази вълна. Трябва да внимаваме и да направим това, което сме тренирали. Атмосферата е добра, тренираме добре и се надяваме това да ни се отрази в мачовете“, каза още Конте.

„Виждам, че някои треньори променят системите си, за да се опитват да ни противоречат. Ние имаме ясна идея за това как трябва да представляваме и ми харесва, че другите треньори сменят подхода си заради нас. Това показва, че ни уважават и може би се страхуват от Италия“, завърши треньорът на „Скуадрата“.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА