12 Юни, 2016 01:00 797 0

Бейл: Уелс не зависи само от мен

  • бейл-
  • уелс-
  • евро 2016

Футболистът на Реал Мадрид е щастлив от участието на Евро 2016

Бейл: Уелс не зависи само от мен - 1
Снимка: БТА/АР

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл побърза да отрече твърденията, че представянето на Уелс на Евро 2016 зависи до голяма степен от неговите изяви.

"Ние никога не сме били зависими само от представянето на един човек. За нас това е колективно предизвикателство. Неслучайно девизът ни тук е "По-силни заедно", заяви Бейл, петкратен носител на приза за най-добър футболист на Уелс, пред репортери.

"От десет години играя за националния отбор и за нас бе огромно постижение, че се класирахме за голям форум. Нашата цел обаче не е просто да запишем участие тук, а да постигнем нещо запомнящо се", заяви 26-годишния Бейл.

Бейл вкара седем гола в квалификациите и помогна на Уелс да се класира за пръв път за голямо първенство след 1958 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА