Last news in Fakti

10 Юни, 2016 17:57 1 727 0

Секс скандал в лагера на Испания

  • де хеа-
  • секс-
  • скандал-
  • испания-
  • евро 2016

Твърди се, че вратарят Давид де Хеа изваден от отбора и няма да играе на европейското

Секс скандал в лагера на Испания - 1
Снимка: БТА/АР

Огромен скандал разтърси Испания часове преди откриването на европейското първенство, където иберийците ще защитават двете си поредни титли на Стария континент. Имената на вратаря Давид де Хеа и бившите национали Икер Муниаин и според други информации и Иско, са забъркани от свидетел в случай на трафик на хора с цел сексуална експлоатация, сексуално насилие, детска порнография и проституция.

Според публикацията в „Eldiario.es” има защитен свидетел, който ще свидетелства срещу бизнесмен, който е в затвора от известно време по тези обвинения. Публикува се дори снимка на официален документ от свидетелските показания, в който се виждат имената на Де Хеа и Муниаин. Твърди се, че те са се възползвали от предлаганите сексуалните услуги. 

Засега от испанския лагер няма официална позиция, но според слуховете Де Хеа дори е отстранен от отбора. Очакваше се той да бъде титуляр, а при това положение със сигурност Икер Касияс ще започне между гредите. 

Първият двубой на испанците е в понеделник срещу Чехия, а в групата са още с Хърватия и Турция.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА