Last news in Fakti

16 Юни, 2016 16:28 833 0

ЦСКА се отказва от Серджиу Буш

  • буш-
  • цска-
  • трансфер-
  • салернитана

„Червените” няма да връщат румънеца на „Армията”

ЦСКА се отказва от Серджиу Буш - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият голмайстор на ЦСКА Серджиу Буш няма да се завръща на “Армията”. “Червените” са се отказали от възможността да ангажират за втори път румънския нападател, който през есенния дял на сезон 2014/2015 реализира 10 попадения в 19 мача в "А" група, пише „Тема Спорт”.

31-кратният шампион на България имаше идея да вземе Буш под наем от английския Шефилд Уензди, на който го продаде в началото на 2015-а година. От страна на легендарния клуб от Острова не е имало спънки, но на “Българска армия” в крайна сметка са решили да търсят друго попълнение в предни редици.

Кариерата на румънеца след трансфера му на “Хилсбъро” миналия януари не се развива никак добре, след като за година и половина Серджиу записа само 10 мача и 1 гол с фланелката на “кукумявките” във всички турнири. Тази пролет пък Буш бе пратен под наем в италианската Серия Б, където изигра 11 мача и се разписа само веднъж с екипа на Салернитана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА