Last news in Fakti

20 Юни, 2016 00:31 680 0

Манчестър Сити надцаква Барса за Нолито

  • нолито-
  • барселона-
  • манчестър сити-
  • селта

Нападателят със сигурност напуска Селта, изглежда все по-близо до "Етихад"

Манчестър Сити надцаква Барса за Нолито - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Сити иска да надцака Барселона за подписа са Нолито и да го привлече на „Етихад“, пише „Дейли Мейл“. Футболистът отдавна е цел на каталунците, които обаче могат да останат с празни ръце след намесата на Гражданите и новия им мениджър Пеп Гуардиола, който иска играча в отбора си. 

Атакуващият футболист направи много силна кампания за Селта, а блести и за национални отбор, за който има 5 гола и 4 асистенции в 12 срещи до момента, като в петък се отчете с попадение и голов пас при 3:0 над Турция на Евро 2016. 

Неустойката по договора на Нолито е едва 14 милиона паунда, което го прави изключително привлекателна цел. Все пак той е на 29 години и в Барселона има колебания дали си струва да се инвестира подобна сума в играч, чийто най-добри години скоро ще бъдат зад гърба му. 

Това увеличава шансовете на Ман Сити, където Пеп стяга сериозен състав, с който да атакува титлата в Англия и силно представяне в Шампионската лига отново.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА