Last news in Fakti

30 Юни, 2016 15:27 1 066 0

Гигс напуска Юнайтед след 29 години

  • гигс-
  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • помощник

Уелсецът не иска да влиза в щаба на Моуриньо

Гигс напуска Юнайтед след 29 години - 1
Снимка: БТА/АР

Райън Гигс отхвърли предложения му нов договор за помощник треньор в Манчестър Юнайтед и ще се раздели с "червените дяволи" след 29-годишен престой при рекордьорите по титли от първенството. Уелсецът, който изигра 963 мача за Юнайтед, работи заедно с Дейвид Мойс и Луис ван Гаал, но отказа да влезе в щаба на Жозе Моуриньо.

"Представителите на Гигс водят преговори за прекратяване на договора му с Юнайтед, от който остава да бъде изпълнена една година", твърди вестник "Дейли Мейл" в електронното си издание.

Гигс най-вероятно ще говори за своето бъдеще малко по-късно днес в ефира на телевизия ITV, за която започна работа. Той ще бъде гост за двубоя четвъртфинала от Евро 2016 между Полша и Португалия.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА