28 Юли, 2016 13:25 731 0

Мъри: Ще се борим за победа срещу Селтик

  • стоилов-
  • селтик-
  • астана-
  • шампионска лига

"Трябваше да победим с лекота шотландците", заяви българският треньор на Астана

Мъри: Ще се борим за победа срещу Селтик - 1
Снимка: БТА/АР

Старши треньорът на Астана Станимир Стоилов беше разочарован от равенството срещу Селтик (1:1) в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Казахстанският тим надигра "детелините", но изпусна победата и усложни задачата си преди реванша в Глазгоу.

"Играхме добре, но допуснахме и грешки, най-вече в реализацията на създадените положения. Заслужавахме да победим, но едно разсейване ни струва скъпо. Чака ни тежък реванш в Шотландия, но отиваме там, за да се опитаме да спечелим. Селтик е фаворит, но и ние имаме своите шансове", сподели Мъри.

"С оглед показаното, трябваше да победим с лекота. Преди грубата грешка, довела до гол във вратата ни, Селтик нямаше никакви положения. Съперникът ни е силен отбор, но ние играхме с много желание. В Глазгоу ще трябва да положим още повече усилия, за да постигнем целта си. Радвам се, че зарадвахме феновете с хубав футбол", добави българският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА