Last news in Fakti

16 Август, 2016 07:58 890 0

И Линда Зечири напусна Олимпиадата

  • зечири-
  • бадминтон-
  • хун сун-
  • олимпийски игри

Българската бадминтонистка загуби от поставената под номер 7 Джи Хун Сун

И Линда Зечири напусна Олимпиадата - 1
Снимка: bgolympic.org

Линда Зечири отпадна от Олимпиадата в Рио, след като отстъпи на осминафинал на корейката Джи Хун Сун - номер 7 в световната ранглиста.

Двубоят започна лошо за Зечири, която изостана с няколко точки в началото на първата част. Последва сериозна битка, а българката успя да изравни за 15:15. След това обаче последва срив в играта на българката и тя загуби първата част с 15:21.

Зечири поведе с 4:3 в началото на втората част, но след това отново допусна да бъде в ролята на изоставаща. Българката изравни за 8:8, след което обаче корейката дръпна сериозно и се възползва от многото грешки на българката за крайното 21:12.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА