Last news in Fakti

2 Октомври, 2016 13:10 860 0

Тарханов е много доволен от Славия

  • тарханов-
  • доволен-
  • славия-
  • младоците-
  • защитата

Хвали се с младоците в защитата на тима

Старши-треньорът на Славия Александър Тарханов остана много доволен от успеха на своя тим с 3:1 над Верея в мач от деветия кръг на Първа лига.

Руският специалист не скри гордостта си, че в централната зона на защитата бе пуснал двамата 17-годишни близнаци - Петко и Андреа Христови. Въпреки силното им представяне в двубоя с младока треньорският щаб на "белите" ще продължи да търси и ново попълнение в отбрана заради контузията на Стефан Велков, който бе принудително заменен и е със счупена ключица.

"Хубаво е, че успяхме да вземем три точки. Ние сме млад отбор. Видяхте, че почти през целия мач играхме с централни защитници на 17 години и те се представиха много добре. Въпреки това ще ни се наложи да потърсим вариант да намерим нов човек в защита, тъй като имаме кадрови проблеми с контузията на Стефан. Взехме през седмицата Николай Димитров, който показа, че е много добър футболист, въпреки че направи само две тренировки с нас", каза Тарханов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА