Last news in Fakti

24 Октомври, 2011 16:50 653 0

Контузия вади Шола Амеоби от игра за шест седмици

  • нюкасъл-
  • алан пардю-
  • амеоби
Контузия вади Шола Амеоби от игра за шест седмици - 1
Шола Амеоби (л) Бакари Саня ©ЕРА/БГНЕС

Нападателят на Нюкасъл Шола Амеоби ще бъде извън игра през следващите шест седмици заради травма, получена в съботния мач с Уигън, разкри мениджърът на "свраките" Алан Пардю.

"За съжаление, загубихме Шола в събота и сега той няма да е на разположение през следващите шест седмици. Това е неприятен удар за нас. Той усети нещо три минути, след като се появи на терена срещу Уигън, но остана на терена, което показва какъв характер има", заяви Пардю.

Травмата на Амеоби е в сухожилието, съобщава БГНЕС. "Той ще ни липсва много и нашите феновете ще се убедят колко важен е Шола за нас", допълни мениджърът на Нюкасъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА