Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 16:20 1 204 0

Ивайло Петев и Пламен Гетов излизат на терена

  • ивайло петев-
  • пламен гетов-
  • архангеловден-
  • благотворителен мач

Ръководството на Лудогорец ще облече футболни екипи и ще излезе срещу сборен отбор на полицията в Разград за благотворителен мач в подкрепа на децата от Дома в село Просторно

Ивайло Петев и Пламен Гетов излизат на терена - 1
©БГНЕС

Срещата е планирана за празника на МВР на Архангеловден, 8 ноември, от 15:30 часа на стадиона на "Балканфарма". В ролята на състезател, публиката ще види футболната легенда Пламен Гетов, който има 286 мача в "А" група, вкарани 165 гола и е автор на единствения гол на националния отбор на България на Световното първенство в Мексико през 1986 година. Гетов ще си партнира с колегата си от Детско-юношеската школа на Лудогорец Ивайло Котев. Котев е носител на Купата на България с ЦСКА, притежава треньорски лиценз PRO "А" и е бил наставник на елитни клубове в Саудитска Арабия и Украйна.

Дали старши треньорът Ивайло Петев, който бе национал и шампион на България с "Литекс", ще облече зелената фланелка и ще излезе на терена, ще види само публиката на "Балканфарма". На вратата се очаква да застане изпълнителният директор Ангел Петричев, а в игра ще видим още административния директор Лъчезар Дойчев, бивш наставник в Сливен. Треньорите Георги Дерменджиев и Тодор Попов ще видим като състезатели.

Отборът на ОДМВР е изграден от бивши юноши на "Лудогорец", начело с директора Ивайло Йовчев. На терена ще видим още началника на група "БДС" Мирослав Иванов, началникът на "Човешки ресурси" Здравко Георгиев, бивш юноша на Лудогорец и футболен съдия, началникът на НТЛ Димитър Димитров. За полицията ще ритат още Пламен Савов от Районното управление в Исперих, бивш състезател на Локомотив (Русе), както и полицаят от РУ - Разград Лъчезар Михайлов, бивш юноша на Лудогорец и на ФК Разград 2000.

По време на мача на стадиона на "Балканфарма" ще има каса, в която ще бъдат събирани средства за Дома за деца с умствено изоставане в Просторно. Очаква се футболистите от Лудогорец да дарят лични средства, съобщава БГНЕС. Със събраната сума ще се купят зимни дрехи и обувки за децата от дома, съобщиха организаторите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА