Last news in Fakti

12 Декември, 2016 10:27 753 0

Кавани спаси ПСЖ срещу Ница

  • кавани-
  • псж-
  • ница

Двата тима завършиха 2:2

Кавани спаси ПСЖ срещу Ница - 1
Снимка: БТА/АР

Пари Сен Жермен се спаси с огромна мъка от пореден резил във френското първенство. След 0:3 в предишния кръг в Монпелие сега шампионите бяха на път да преклонят глави и пред сензацията на сезона Ница. Тимът на Марио Балотели водеше с 2:0 още на почивката, но изпусна трите точки след наивни грешки в отбрана, както и на вратаря.

Ница поведе в 32-ата минута след красиво изпълнение от фаул на Сиприен - 0:1. "Орлетата" си осигуриха на пръв поглед комфортен аванс, след като Аласан Плеа се разписа за 0:2 малко преди края на първото полувреме. Футболистите на ПСЖ обаче се хвърлиха напред в търсене поне на реми. Единсон Кавани реализира за 1:2 само 54 секунди след почивката. Страхотна грешка на вратаря на Ница Кардинал след центриране позволи на Кавани да изравни за ПСЖ - 2:2 в 60-ата минута.

Ница остава лидер във временното класиране с 40 т., Монако има 39, а ПСЖ е трети с 36.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА