Last news in Fakti

15 Декември, 2016 09:33 1 234 0

Спас Русев зарязва Левски?

  • русев-
  • левски-
  • собственост-
  • спонсор

Бизнесменът най-вероятно ще остане само спонсор на "сините"

Спас Русев зарязва Левски? - 1
Снимка: levski.bg

ПФК Левски ще свика извънредно Общо събрание в началото на 2017-а година, информира Дарик. Според информацията, извънредното Общо събрание ще се състои на 3 февруари и по всяка вероятност основна точка на обсъждане ще бъде възможността телекомуникационната компания, която е собственик на Левски да се откаже и да остане само спонсор на тима от Герена. Ако това се случи, то и вероятността Спас Русев да не бъде вече собственик на „синия“ клуб е голяма.

На едно от предишните Общи събрания акционерите в ПФК Левски гласуваха голям дял акции да бъдат дадени на телекомуникационна компания и тя да стане основен акционер в клуба. Според непотвърдени информации разногласия между акционерите на дружеството пречат на Спас Русев да бъде пълноправен собственик на Левски.

Дали всичко това е така, може да каже единствено босът на Левски, който в последно време избягва медийни изяви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА