Last news in Fakti

18 Декември, 2016 17:28 807 0

Уест Хям обяви греда за ... играч на мача

  • билич-
  • уест хям-
  • греда-
  • хъл сити-
  • играч на мача

След щастливата победа срещу Хъл Сити

Уест Хям обяви греда за ... играч на мача - 1
Снимка: БТА/АР

Английският Уест Хям и неговите фенове за пореден път удивиха света на футбола. След вчерашната победа на „чуковете“ с 1:0 над Хъл Сити привържениците на лондончани направиха нестандартен избор за Играч на мача. С 57% от гласовете тази чест се падна на гредата на вратата на Дарън Рандолф.

Ирландският страж на Уест Хям не допусна гол, но до голяма степен имаше и късмет, тъй като играчите на Хъл Сити три пъти удариха греда, а при няколко положения футболисти на „чуковете“ чистеха от голлинията.

Тимът на Славен Билич стигна до успеха с гол на Марк Ноубъл от дузпа в 75-ата минута, но освен радостта от победата привържениците на лондончани изразяваха и недоумението си как отборът спечели последните си два мача, след като в тях игра ужасяващо и на моменти си спечели освирквания от трибуните.

Самият Билич призна, че Уест Хям е имал късмет при победата, а Хъл Сити е заслужавал поне точка: „Чувствам се късметлия. В големи части от мача изглеждаше, че съперникът не заслужава загубата. Аз обаче не мога да съжалявам „тигрите“, тъй като те имаха своите шансове, но не ги вкараха.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА