18 Декември, 2016 18:00 897 0

Наполи и Торино спретнаха голово шоу

  • наполи-
  • торино-
  • мертенс

Неаполитанци победиха с 5:3

Наполи и Торино спретнаха голово шоу - 1
Снимка: БТА/АР

Шоуто на Дрис Мертенс в Серия "А" продължава с пълна сила. Белгийският бързак на Наполи вкара цели четири попадения във вратата на Джо Харт, като бе основно действащо лице в головия спектакъл с Торино на "Сан Паоло" от 17-ия кръг, завършил с нестандартното за Италия 5:3. Бившият играч на ПСВ Айндховен отбеляза втори пореден хеттрик в калчото в рамките на девет минути. Той даде комфортен аванс на "небесносините" след три попадения между 13-ата и 22-ата минута, като второто от тях в 18-ата минута бе от дузпа.

Миналата седмица Мертенс вкара три гола във вратата на Каляри при разгромното 5:0 в Сардиния, но този път надскочи себе си в 76-ата минута с истински шедьовър за моментното 5:2. Преди това в 58-ата минута Андреа Белото бе намалил, Влад Кирикеш върна преднината от три гола в 70-ата минута, а след това Лука Росентини намали в 76-ата минута.

Резервата Яго Фалке от дузпа в 83-ата минута оформи крайното 5:3 за Наполи, който излезе на трето място в класирането с 34 точки. Тимът на Маурицио Сари вече е само на точка от втория Рома.
"Биковете" пък записаха трета поредна загуба в първенството и четвърта поред на "Сан Паоло".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА