Last news in Fakti

18 Декември, 2016 21:58 968 0

Иван Иванов пред завръщане в ЦСКА

  • иванов-
  • цска-
  • панатинайкос

Русия напуска Панатинайкос

Иван Иванов пред завръщане в ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Централният бранител Иван Иванов влезе в плановете за селекция на ЦСКА-София, след като стана ясно, че е пред раздяла с Панатинайкос и ще стане свободен агент, пише "Тема спорт".

28-годишният бранител не влиза в сметките на треньора Озунидис и не попадна дори и в групата за днешния мач с Лариса. В ЦСКА-София се оглеждат за футболист на този пост, който едновременно да е и опитен, за да помогне в израстването на капитана Борислав Чорбаджийски.

Иванов игра вече на "Българска армия" в периода 2005-2010 година. През тази есен той записа 19 мача за Панатинайкос във всички турнири. ЦСКА-София обмисля също да се опита да привлече нападателя от Португалия Гонсало Пасиенсия . 22-годишният футболист в момента играе като отдаден под наем в гръцкия Олимпиакос. Той има само 27 минути на терена и също е пред напускане. През лятото той беше на крачка от ЦСКА-София, но трансфер не се състоя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА