Last news in Fakti

4 Ноември, 2011 12:39 739 0

Операцията на Касано премина успешно

  • антонио касано-
  • милан-
  • операция
Операцията на Касано премина успешно - 1
©ЕРА/БГНЕС

От Милан обявиха, че нападателя на тима Антонио Касано е претърпял успешна операция на сърцето. "Росонерите" обявиха в изявление, че италианския национал е преминал процедура за затваряне на малка дупчица в сърцето. Става въпрос аномалия на сърцето, която осигурява кръвта да заобикаля белите дробове на детето в майчината утроба Тази "дупчица" се намира между двете горни предсърдия, която постепенно се "затваря" до два месеца след раждането, но при Касано е останала. Операцията е била извършена от доктор Марио Карминати. На процедурата е присъствал и лекарят на Милан Родолфо Тавана.

Италианският гранд обяви в сряда, че Касано има сърдечна аномалия, която пречи на кръвта да достига до мозъка на нападателя. 29-годишният Касано бе хоспитализиран в събота, когато му стана лошо след мача с Рома, спечелен от неговия тим с 3:2, съобщава БГНЕС. Вицепрезидентът на "росонерите" Адриано Галиани пък обяви, че италианския национал ще се възстановява от четири до шест месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА