Last news in Fakti

25 Декември, 2016 11:29 748 0

Каква е мечтата на Клаудио Раниери?

  • раниери-
  • лестър-
  • изпадане-
  • шампионска лига-
  • мечта

Италианецът се надява неговият Лестър да не изпадне

Каква е мечтата на Клаудио Раниери? - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери заяви, че голямата цел пред отбора за предстоящата 2017 година е да оцелее във Висшата лига. Това означава, че английският шампион трябва да има минимум 40 точки в актива си в края на кампанията. През миналия сезон италианският специалист непрестанно твърдеше, че задачата пред „лисиците“ е да запазят елитния си статут.

Лестър обаче не само запази мястото си в Премиършип, но записа един от най-грандиозните успехи в световен мащаб, след като пребори конкуренцията на грандовете, за да грабне шампионския трофей. Тази година обаче е коренно различна от предходната и след изиграването на 17 мача Варди и компания са на 15-о място, с актив от 17 точки – само на 3 от зоната на изпадащите.

„В последните дни много се говори за Шампионската лига и за нашия съперник. Твърдят, че Севиля е добър жребий. Защо е тази заблуда? Та този отбор спечели Лига Европа три пъти поред. Това не е лесен съперник, но всичко е нормално. Класиране за четвъртфиналите е малката ни мечта“, призна Раниери.

„Голямата ни мечта е свързана с Висшата лига. Вие сами знаете моята цел. Тя е същата като миналия сезон – спечелване на 40 точки. Трябва да запазим мястото си в елита“, допълни италианският специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА