Last news in Fakti

28 Декември, 2016 09:24, обновена 28 Декември, 2016 09:25 1 074 2

Любослав Пенев с оферти от Корея

  • любослав пенев-
  • корея-
  • оферти-
  • цска-
  • литекс

Специалистът може да застане начело на Инчеон или Сувон Блу Уингс

Любослав Пенев с оферти от Корея - 1
Снимка: БТА

Любослав Пенев може да поеме тим от Република Корея, пише "24 часа". Бившият наставник на ЦСКА, Литекс и националния отбор има предложения от два отбора от местното първенство, като единствено в момента трябва да се уточни броят на помощниците му.

Любо държал да вземе със себе си трима, като двама са испанци, които работели в академията “Аспайър” в Катар. Третият е Йордан Йорданов-Жан, който ще работи с вратарите.

В момента корейците не са съгласни на толкова голям щаб, но е много вероятно да отстъпят. Офертите са от Инчеон и Сувон Блу Уингс. И двата отбора играха в плейофа за отпадане от елита, като Сувон Блу Уингс взе първото място, а Инчеон зае четвъртото, последното, което гарантира оставане.

Сувон Блу Уингс е фирменият отбор на гиганта "Самсунг" и е един от големите тимове в Корея. Поставена му е цел излизане от кризата. Блу Уингс са били четири пъти шампиони и два пъти са триумфирали в Шампионската лига на Азия през историята си, но напоследък закъсаха сериозно.

Любо е без работа от лятото. За последно води Литекс, след като той бе изваден от елита. Ловчанлии преместиха всичките си играчи във втория състав, който бе в “Б” група. Задачата бе финал за купата, но тимът отпадна от Монтана на 1/2-финал.

След това Пенев напусна, като изглеждаше, че ще се премести в ЦСКА, но там остана Христо Янев. След уволнението на Янев отново Любо бе спряган за наставник, но не бе одобрен, според феновете - заради конфликт с Христо Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 име

    0 1 Отговор
    там имат ли супа? за духане....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.