Last news in Fakti

7 Ноември, 2011 15:16 3 280 0

ММА в клетка за аматьори - за първи път у нас

  • мма-
  • арена армеец

На 12-ти ноември в малката зала на спортна зала "Армеец" ще се проведе първото във България състезание по аматьорски ММА в клетка. Организаторът на спортното събитие е клуб "Real Pain", член на Българската федерация по Смесени Бойни Изкуства с Президент Христо Христов. Поради големия интерес квалификациите ще се проведат на татами, а състезателите, които достигнат до финал по категории и възрастови групи ще се борят за медали в професионална шестоъгълна клетка.

С цел противопоставяне на равностойни противници, участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи: под и над 18 г. в следните категории: до 60 кг; до 66 кг; до 72 кг; до 78 кг; до 84 кг; до 90 кг; до 96 кг и над 96 кг. Началният час за записване и кантар е 9:00 ч. като до участие ще бъдат допускани само състезатели от клубове. Задължително условие е представянето на спортна застраховка за деня на проявата, съобщава БГНЕС, както и отличното познаване на аматьорския ММА правилник: http://realpain-mma.com/bg/pages/view/18/.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА