Last news in Fakti

10 Януари, 2017 15:33 1 043 1

Левски се отървава от трансферна издънка

  • деса-
  • левски-
  • университарио-
  • подготовка-
  • бягство

Хеан Деса преговаря за завръщане в родината си

Левски се отървава от трансферна издънка - 1
Снимка: levski.bg

Създаващият постоянно главоболия на треньорския щаб на Левски Хеан Деса може въобще да не върне на „Герена”, след като още в петък „сините” започнаха подготовката си без него и той още не се е появил. Историята от лятото се повтаря, след като тогава латиноамериканецът закъсня и провали възможността за пълноценна подготовка. След това той претърпя множество контузии и по никакъв начин не допринесе за по-доброто представяне на отбора.

Грандът Университарио проявява засилен интерес към Деса и иска да го привлече за заместник на Анди Поло, който ще напусне в посока мексиканския Морелия, съобщава перуанското издание libero.pe.

Спортният журналист Диего Ребалиети от RPP твърди, че представители на тима от столицата Лима са влезли в контакт с агента на Деса и са провели разговори за евентуалното му преминаване в отбора.

От Левски най-вероятно няма да правят спънки на офанзивния футболист, ако той се разбере за личните си условия с Университарио. Самият футболист иска да се завърне в родината си, а „сините” по всяка вероятност ще са доволни, че вече няма да плащат високата му заплата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 София

    1 0 Отговор
    Добра новина за Левски.