Last news in Fakti

21 Януари, 2017 16:34 1 021 1

Последният в Англия шокира Ливърпул

  • ливърпул-
  • суонзи-
  • йоренте-
  • сигурдсон-
  • фирмино

Суонзи победи с 3:2 именития си съперник

Последният в Англия шокира Ливърпул - 1
Снимка: БТА/АР

Ливърпул допусна изненадваща загуба като домакин от Суонзи с 2:3. Преди двубоя гостите бяха на последно място с 15 точки и само с една победа от 14 декември миналата година насам. Днес обаче Фернандо Йоренте с два гола (48, 53) и Сигурдсон (74) донесоха успеха насред „Анфилд”. Суонзи поведе с 2:0 с двата бързи гола на испанеца, а Ливърпул изравни за 2:2 след попадения на Роберто Фирмино (55, 69). Сигурдсон обаче донесе трите точки за гостите. Дебют за Суонзи направиха Мартин Олсон и Том Каръл.

Месец януари продължава да е кошмарен за водения от Юрген Клоп Ливърпул. Тимът има само една победа и тя е срещу Плимут преди няколко дни за ФА Къп. Мърсисайдци все още нямат победа от началото на годината за първенство, последната е на 31 декември в дербито срещу Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    Ливърпул проспа първото полувреме. Разиграват топката и при атака от противник се подава назад всеки път и се влиза в един омагьосан кръг. Никой в нападение не прави нещо различно. Защитата на Ливърпул се нуждае от поне двама нови. В нападение ни липсва бързината на Мане. Така не се играе за шампионска титла. Големия отбор трябва да мачка , а това вчера не беше така.