Last news in Fakti

22 Януари, 2017 11:47 921 0

ЦСКА взе Бодуров, сега търси класен нападател

  • цска-
  • бодуров-
  • нападател-
  • давид н`гог-
  • трансфер

Николай Бодуров се завръща в България, за да продължи кариерата си в ЦСКА-София през пролетния полусезон в Първа професионална лига, съобщава вестник „Труд“.

Бившият футболист на Литекс се присъедини към "червените", след като не успя да си намери отбор в чужбина.

За последно Бодуров игра през май за датския Мидтиланд, където бе пратен под наем от английския Фулъм. Още през есента имаше шанс играчът да премине в редиците на 31-кратните шампиони на България, но тогава той предпочете да продължи да си търси отбор в чужбина.

Родният бранител бе на шестдневни проби в кипърския Апоел Никозия, но в крайна сметка бе отпратен и сега ще играе за "червените".

Това обаче не е всичко. Столичният гранд търси усилено и качествен нападател. И може би дори вече го е открил. Става дума за бившия футболист на Ливърпул Давид Н`Гог, твърди авторитетният сайт transfermarkt.co.uk.

27-годишният играч е юноша на ПСЖ, където започва професионалния си път на 17 години. През 2008 година той преминава в Ливърпул, където обаче така и не успява да се наложи и в рамките на три сезона записва 63 мача и 9 гола във всички турнири.

През 2011 година той продължава с трансфер в Болтън за 4 млн. паунда. Там също остава 3 години, като има малко по-голяма успеваемост - 81 мача и 14 гола.

Следва престой в Суонзи, където обаче изиграва само 3 мача и се връща във Франция, за да облече екипа на Реймс.

След два сезона в Лига 1 с 41 мача и 10 гола през миналото лято Давид Н`Гог преминава в гръцкия Паниониос. През есента той има 11 мача и 1 гол за отбора от Неа Смирни, което е предградие на столицата Атина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА