Last news in Fakti

6 Февруари, 2017 23:20 543 0

Интер загуби двама ключови

  • интер-
  • икарди-
  • перишич

Две от звездите на Интер - Мауро Икарди и Иван Перишич, получиха сурови наказания от по две срещи заради поведението си към съдиите в края на дербито с Ювентус в неделя, загубено от "нерадзурите" с 0:1.

Халфът си заслужи директен червен картон секунди преди края на сблъсъка заради репликиране към главния рефер Никола Рицоли, докато Икарди изрита топката по посока на съдията веднага след последния му сигнал.

Макар да не намери целта, от Футболната асоциация на Италия също наложиха тежко наказание на аржентинския нападател, като той бе глобен и с 10 000 евро. Наказанията ще попречат на двамата офанзивни играчи да вземат участие в предстоящите двубои с Емполи и Болоня, но ще бъдат на линия за дербито с Рома на 26 февруари.

Минималната загуба в Торино остави Интер на пето място в класирането на 12 точки от лидера Ювентус, който е и с мач по-малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА