Last news in Fakti

19 Февруари, 2017 01:00 799 0

Рууни е все по-близо до Китай

  • рууни-
  • трансфер-
  • китай

Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни може напусне "червените дяволи" до края на месеца, съобщава британският "Телеграф". Според изданието 31-годишният футболист е желан силно от китайски клубове и това може да доведе до продажбата му в близките няколко дни.

Припомняме, че в края на януари Жозе Моуриньо бе категоричен, че Рууни и Ашли Йънг ще останат със сигурност на "Олд Трафорд" до края на сезона. Не е изключено обаче плановете на Моу да се разминат с реалността и голмайстор №1 в историята на английския национален отбор да потегли за Азия, където трансферният прозорец е все още отворен.

На Албиона се твърди, че китайците предлагат на Уейни оферти на стойност от минимум 32 милиона паунда на година, а от друга страна към касата на Ман Юнайтед също ще потекат милиони, защото звездата има договор с клуба за още 18 месеца. Сред потенциалните тимове, в които би продължил кариерата си Руу, се споменават Пекин Гуан и Гуанджоу Евъргранде.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА