22 Февруари, 2017 12:56 1 092 0

Грандиозен скандал в Ювентус

  • алегри-
  • бонучи-
  • скандал-
  • ювентус-
  • порто-
  • шампионска лига

Бонучи ще погледа мача от трибуните, защото поведението му е неприемливо, отсече Алегри

Грандиозен скандал в Ювентус - 1
Снимка: БТА/АР

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри изненадващо извади защитника Леонардо Бонучи от групата на отбора за утрешния мач от Шампионска лига срещу Порто.

"Бонучи ще гледа мача от трибуните. Поведението му беше неприемливо. Той разбра, че е сбъркал. Бонучи е важен играч за Ювентус", каза Алегри на пресконференцията преди мача.

Повод за решението на специалиста е гневна реакция на централния защитник по адрес на треньора по време на мача с Палермо (4:1). Асът на "старата госпожа" беше глобен и от клуба обявиха, че отношенията му с наставника са изгладени. Очевидно обаче в съблекалнята на "старата госпожа" още е прекалено горещо след показаните страсти през уикенда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА