Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 10:57 1 048 0

Сезонът на Ювентус пред провал

  • алегри-
  • ювентус-
  • скандал-
  • бонучи

Скандалът между Алегри и Бонучи придобива чудовищни размери

Сезонът на Ювентус пред провал - 1
Снимка: БТА/АР

Сезонът за италианския хегемон Ювентус може да претърпи пълен провал, въпреки че до момента се развива перфектно. "Бианконерите" са лидери в Серия "А" с аванс от 7 точки пред Рома, на 1/2-финал за Купата на страната са, където съперник е Наполи, а Порто беше победен с 2:0 като гост в първа среща от 1/8-финалите на Шампионска лига.

Скандалът между треньора Макс Алегри и защитника Леонардо Бонучи обаче може да помрачи доброто представяне на "старата госпожа". Според La Repubblica спецът е заплашил ръководството с оставка, ако бранителя не бъде отстранен от заниманията. Алегри е бесен, тъй като все още не е получил извинение от Бонучи.

Двамата влязоха в сериозен скандал след победата с 4:1 над Палермо в Серия "А" и си размениха нецензурни думи. Те бяха глобени от клуба, а футболистът беше изваден от групата за визитата на Порто. Това обаче не се е видяло достатъчно на Агелри и той иска Бонучи да не тренира, докато не се извини. В противен случай спецът е готов да напусне Юве в разгара на сезона.

Предполага се, че той ще води торинци най-късно до лятото, след което двете страни ще се разделят. Сред спряганите имена за нов треньор на Ювентус са Пауло Соуса (Фиорентина), Еузебио ди Франческо (Сасуоло), Леонардо Жардим (Монако), Масимо Карера (Спартак Москва) и Диего Симеоне (Атлетико Мадрид).

Според английските медии пък Манчестър Сити и Челси са възобновили интереса си към Бонучи и ще направят оферти за него през летния трансферен прозорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА