28 Февруари, 2017 14:29 893 0

На каква игра играе звезда на Ливърпул?

  • мане-
  • игра-
  • ливърпул

Снимка показва коя е любимата игра на Садио Мане

На каква игра играе звезда на Ливърпул? - 1
Снимка: БТА/АР

Ако някой се е съмнявал, че журналистите в Англия имат орлов поглед, трябва да разсее съмненията си точно в този момент. Наблюдателен репортер на Острова успя не просо да забележи, но и да снима как звездата на Ливърпул Садио Мане се подготвя в минутите преди мача с шампиона Лестър на "Кинг Пауър Стейдиъм".

Сенегалецът беше със слушалки в ушите и докато релаксира с любимата си музика беше уловен да играе популярната предимно сред тийнейджърите игра Candy Crush.

Снимката с него и играта му веднага беше разпространена в Туитър и това предизвика редица бъзици от фенове и на Ливърпул, и на противниците на мърсисайдци. Вижте снимката по-долу.

На каква игра играе звезда на Ливърпул?
Снимка: twitter


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА