Last news in Fakti

20 Март, 2017 11:33 922 0

Катрин Тасева: Сънувах медала предишната вечер!

  • катрин тасева-
  • топка-
  • гимнастичка-
  • злато-
  • победител-
  • художествена гимнастика-
  • златен медал

След като спечели злато във финала на топка, в турнир от веригата Гран При, тя си идва у дома

Катрин Тасева: Сънувах медала предишната вечер! - 1
Снимка Фейсбук

Днес у нас се завръща гимнастичката ни Катрин Тасева. Тя постигна голям успех, спечелвайки злато във финала на топка на турнир от веригата „Гран При” по художествена гимнастика.

В Киев Тасева направи впечатляващо съчетание под звуците на песента "Красота" на Белослава.

"Сънувах медала предишната вечер! Много съм щастлива. Яд ме е за допуснатите грешки, но като цяло съм доволна от представянето си за етапа на подготовка, в който се намирам". Това каза гимнастичката за официалната страница на федерацията във Facebook.

Грацията влезе с първа оценка във финала (17.950) и през втори пореден ден показа по блестящ начин великолепната композиция, съобщава "Блиц".

Единствено в завършека на изпълнението си, тя направи лека грешка, която обаче, не беше в рисков елемент и нямаше как да се отрази сериозно на оценката - 17.500, която се бе напълно достатъчна, за да ѝ осигури първото място.

За техника българката получи 9,000 точки, а за изпълнение 8,500 точки.

Втора в състезанието остана рускинята Полина Хонина, трета е Виктория Филановски.

От началото на годината златната ни медалистка показва изключително стабилна форма. Тя спечели последното контролно състезание на "Раковски". На следващото демонстративно изиграване по време на квалификацията за "Елит" очарователната гимнастичка също се представи добре.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА