Last news in Fakti

28 Март, 2017 10:24 3 415 0

Автомобилен пилот почина в тежка катастрофа (ВИДЕО)

  • стийли-
  • кола-
  • катастрофа-
  • смърт

Дейв Стийли намери смъртта си по време на състезание

Автомобилен пилот почина в тежка катастрофа (ВИДЕО) - 1
Снимка: youtube

Ветеранът в автомобилните спортове Дейв Стийли почина по време на състезание, провело се на 25-ти март. Трагичният инцидент се случи на пистата Десото. Колата на Стийли се сблъска със съперников автомобил по време на опит за изпреварване от страна на ветерана и се заби в предпазната ограда.

Състезанието бе спряно моментално и официалните лица се притекоха на помощ на Стийли. Те го извадиха от колата и той веднага бе откаран в болница. Часове по-късно бе оповестена новината, че Стийли е починал в болницата. Всички състезанията бяха отложени за неопределен период.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА