Last news in Fakti

29 Март, 2017 10:58 667 0

Йорданеску: Страх ме е да работя в чужбина

  • йорданеску-
  • цска-
  • страх-
  • провал-
  • предизвикателство

Младите играчи в ЦСКА трудно разбираха какво искам от тях, сподели Едуард Йорданеску

Йорданеску: Страх ме е да работя в чужбина - 1
Снимка: БТА

Бившият треньор на ЦСКА Едуард Йорданеску сподели, че се страхува да се захване с ново предизвикателство в чужбина, след като се провали на "Армията". 38-годишният румънец даде интервю в родината си, разказвайки подробности около краткия си престой начело на "червените".

"Може би трябваше да остана до края на сезона. Истината е обаче, че ми беше трудно. Около клуба постоянно имаше проблеми. Собственикът много държеше да остана и винаги ще го уважавам, защото той единствен ме подкрепяше през цялото време", коментира пред Sport Total FM Едуард Йорданеску.

"Имаше вълна от съпротива срещу мен от самото начало. Младите играчи в отбора трудно разбираха какво искам от тях. Бюджетът за заплати беше колкото получаваше само един от футболистите на Лудогорец - Джонатан Кафу, а трябваше да се борим с този тим. В прекия двубой ни победиха трудно с 2:1", споделя Йорданеску.

Той дава пример за напрегнатата обстановка около клуба с една случка преди неговото идване, когато дублиращият отбор на "червените" се прибра след контрола срещу Ботев (Пловдив) с оранжев автобус с логото на Литекс и това никак не се харесва на феновете.

"Сега се страхувам да се захвана с ново предизвикателство в чужбина. Натрупах опит и мисля, че научих много. Имах оферта да поема младежкия национален отбор на Румъния, но отказах, защото обичам ежедневната работа", добавя синът на легендата Ангел Йорданеску.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА