Last news in Fakti

7 Април, 2017 13:29 879 0

Санчес може да е новият Бекъм и Кантона

  • санчес-
  • манчестър юнайтед-
  • бекъм-
  • кантона-
  • арсенал

Това заяви легендата на "червените дяволи" Брайън Робсън

Санчес може да е новият Бекъм и Кантона - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Арсенал Алексис Санчес е перфектният футболист за нов №7 в Манчестър Юнайтед. Това заяви легендата на "червените дяволи" Брайън Робсън. Този номер е легендарен на "Олд Трафорд" и освен от Робсън, е бил носен от най-знаменитите футболисти на 20-кратния шампион на Англия – Джордж Бест, Ерик Кантона, Дейвид Бекъм и Кристиано Роналдо.

Санчес, който в момента играе с №7 в Арсенал, е изправен пред сериозна въпросителна относно бъдещето си. Той има договор до 2018 г., но иска да напусне, за да се бори за спечелване на Шампионска лига.

Робсън вярва, че чилийският национал безпроблемно ще пасне в профила на Юнайтед. "Знам, че Санчес е неудовлетворен от Арсенал. Нямам нищо против да го видя с №7 в Юнайтед", каза още легендата.

През този сезон Алексис има 22 гола в 40 мача за Арсенал във всички турнири. Името му е свързвано още с Челси, Манчестър Сити, ПСЖ и Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА