Last news in Fakti

10 Април, 2017 13:57 761 0

Дибала: Не ми харесват сравненията с Меси

  • дибала-
  • меси-
  • сравнение-
  • ювентус-
  • барселона

"Аз съм си Дибала, а не Меси", заяви аржентинецът

Дибала: Не ми харесват сравненията с Меси - 1
Снимка: БТА/АР

Младата звезда на италианския хегемон Ювентус Пауло Дибала заяви преди мача с Барселона в Шампионска лига, че е нелепо да го сравняват с аса на каталунците и негов сънародник Лионел Меси.

Дибала е категоричен, че Меси може да се сравнява единствено с друг велик аржентински футболист - Диего Марадона. "Хората трябва да разберат, че аз не съм Меси. Аз съм Пауло Дибала и искам да приличам на себе си. Меси може да се сравнява единствено с Марадона. Други такива футболисти няма. Разбирам, че очакванията към мен са големи и аз ще се постарая да ги оправдая. Но сравненията с Меси са неуместни", каза Дибала, цитиран от "Марка".

Относно четвъртфиналните сблъсъци с каталунците, той заяви: "Преди три години бях с Палермо в Серия "Б" и не съм си представял, че ще играя в такъв мач. Макс Алегри ми дава голяма свобода по терена, което ми допада. Барселона е много силен отбор, но не трябва да се страхуваме. Силата им е, когато притежават топката и ще се опитаме да им попречим", добави Дибала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА