26 Ноември, 2011 13:22 783 0

Фламенго не дава пари на Роналдиньо

  • фламенго-
  • бразилия-
  • роналдиньо
Фламенго не дава пари на Роналдиньо - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бразилският футболист Роналдиньо не е взимал заплата от 4 месеца. Това заяви неговият брат Роберто де Азис, който изпълнява и ролята на личен агент на Рони. "Фламенго трябва да намери изход от ситуацията. Роналдиньо не е взимал заплата от 4 месеца, но продължава да се раздава във всеки отделен мач. Търпението обаче си има граници", заяви братът на звездата. 

Той не пожела да потвърди слуховете за евентуален трансфер на Роналдиньо в гръцкия Панатинайкос, като коментира, че бившият играч на ПСЖ, Барселона и Милан има действащ контракт с Фламенго и се надява да го изпълни.

След като се завърна в родната си Бразилия играчът има  13 гола в 26 мача за Фламенго.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА